Oferta si optiuni

Ce vei invata cu Feel Dare Sing?

-tehnica vocala folosita de FDS are la baza metode Estill Voice International (US)

– se vor identifica cele 6 calitati vocale, identificate de Jo Estill

– vom prezenta metodele de abordare ale unei piese, aplicand si cele 6 calitati vocale

– se vor identifica etapele de studiu si elementele unui cantec

– se va lucra la dictie/pronuntie, emisie corecta, sustinere, volum, atitudine, prezenta scenica, controlul emotiilor.

– se va invata controlul si rolul structurilor anatomice implicate in fonatie

– se va invata cum se face incalzirea vocala in tehnica introdusa de noi si se va primi suportul audio cu exercitiile noastre speciale de incalzire vocala.

 

Cum poti studia cu Feel Dare Sing?

OPTIUNI SI MODALITATI DE ANTRENAMENT/GHIDARE:

  1. STUDY & PRACTICE WORKSHOP – studiu si training practic vocal in grup/numar maxim participanti: 10-, durata: 4-5 ore/zi, timp de 2 zile;

– workshop-urile de tehnica vocala au loc in diferite orase (Bucuresti, Brasov, Targu Mures, Sibiu, Arad) pe baza de programare si inscriere, cu un numar limitat de participanti (actual: 14-15 noiembrie 2015 la Brasov https://www.facebook.com/events/1027506783948261/)

  1. LIVE PRACTICE SESSIONS – individual/ durata: 1 ora

– sedinta live de 1 ora este one on one si se programeaza in prealabil. Pentru inceput este necesar pachetul de 5 ore in care vocalistul poate aprofunda si intelege mai bine tehnica vocala abordata. In functie de disponibilatea si locatia in care ne aflam, se va face programarea.

  1. ONLINE VOCAL SESSIONS – online prin SKYPE/ durata: 1 ora si 15 de minute.

– sedintele online dureaza 75 de minute https://feeldaresing.wordpress.com/online-private-sessions/  (sedintele se programeaza in prealabil si se porneste de la acelasi pachet introductiv de 5 lectii, pentru noii veniti)

Feel Dare Sing lucreaza ONLINE de 6 ani si este o metoda cu rezultate eficiente si dovedite. Multi vocal coaches o folosesc si sunt incantati de aceasta posibilitate pentru ca permite flexibilitate atat pentru coach cat si pentru vocalist. Ai nevoie de webcam, microfon, conexiune buna de internet si boxe.

Sedintele ONLINE sunt o varianta foarte flexibila si buna pentru a putea lucra cu oameni din toata tara si din afara ei, deoarece noi locuim in Sibiu, respectiv in Olanda.

  1. STUDIO & RECORDING ASSISTANCE/GUIDANCE*

*Aceasta oferta se adreseaza vocalistilor care s-au antrenat sau se vor antrena in prealabil cu noi.

Antrenoarele “Feel Dare Sing” lucreaza in stransa colaborare cu artisti/vocalisti (cunoscuti sau in devenire) care, dupa si in timpul antrenamentului cu noi, sunt activi muzical si trebuie sa inregistreze piesele intr-un studio profesionist, lucrand cu sunetisti si producatori muzicali.

Rolul si prezenta antrenorului vocal in studio este esential, oferind incredere, indrumare si rezultate deosebite in obtinerea produsului dorit. De multe ori, vocalistii apeleaza la noi abia DUPA ce au inregistrat, ceea ce inseamna de multe ori un alt drum la studio, alt timp petrecut acolo, reinregistrari, etc.

De aceea, exista si optiunea de a avea antrenorul la fata locului, in cunostinta de cauza si cu tot KNOW HOW-ul posibil, de care tu si producatorul tau aveti nevoie. Detalii si programari pe mail.

Daca vrei sa iti descoperi vocea si sa lucrezi cu antrenoarele FDS Manuela Jacobs sau Mira Botocan, scrie-ne la adresa feeldaresing@gmail.com si iti vom trimite un formular de inscriere in care ne vei spune ce optiune alegi, vei afla costul acestora si iti vom raspunde cu drag la orice alta intrebare legata de lucrul cu noi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s