Iris Danciu

iris_pic

Ma numesc Iris Danciu, am 17 ani, sunt vocalista si basista activa in numeroase trupe rock din Targu Mures.  De la o varsta frageda am descoperit atractia puternica pentru muzica, respectiv pentru muzica rock. La varsta de 10 ani, pe micul meu mp3 player de atunci, aveam discografia Red Hot Chili Peppers. Captivata de piesele lor, m-am adancit in cunoasterea genului, ajungand pana la rock-ul progresiv, heavy metal, hard rock.

Dar eu nu vroiam doar sa ASCULT muzica, vroiam sa o si PRODUC : sa interpretez, sa fiu pe scena, sa am in jurul meu instrumentisti cu care sa colaborez; sa impartasesc rezultatul muncii mele si pasiunea mea pentru muzica. Dar acest lucru nu este posibil fara sprijin si indrumare.

Inainte sa aflu de Feel Dare Sing, eram doar o prezenta fizica pe o scena pustie, un personaj care incerca sa transmita ceva…insa fara putere, fara tehnica vocala, cu maxima nesiguranta.

Totul a inceput anul trecut, cand un coleg de clasa mi-a spus despre Feel Dare Sing. Am intrat apoi pe blog, am vazut despre ce e vorba, si am contactat-o pe Mira. Dupa putin timp am avut primul curs cu ea in Sibiu, apoi online prin Skype.  Intr-un singur an am observat numeroase schimbari.Am capatat cunostinte noi, control de sine, curaj, si nu in ultimul rand tehnica vocala.Piesele care anul trecut mi se pareau imposibil de cantat sunt acum in lista pieselor pe care le cant cu trupa. Acum cantatul pentru mine este comod, iar pe scena si la repetitii sunt stapana pe mine.  Insa vocea nu se antreneaza singura – este nevoie de exercitiu. Feel Dare Sing ma ajuta sa imi antrenez vocea, sa imi dezvolt tehnica vocala, sa devin un vocalist in adevaratul sens al cuvantului.

Cam asa suna totul inainte de Feel Dare Sing :

BEFORE

Iar dupa aproape un an, e cu totul altceva :

AFTER

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s