Laura Brat

laura brat

” Feel Dare Sing este o familie, aflata in crestere, calduroasa si primitoare. Nu conteaza cine esti de unde sau cum arati, conteaza doar pasiunea ta pentru muzica si dorinta de a invata.

Eu am descoperit aceasta familie abia anul acesta prin intermediul internetului si prin recomandarile oferite de cativa colegi din muzica, care aveau doar cuvinte de lauda pentru experienta lor. Asemeni lor, nu pot caracteriza intalnirea mea cu aceasta familie decat ca pe un moment unic , frumos si memorabil.

Cant vocal de cativa ani, dar am mers intotdeauna doar pe instinct in ceea ce priveste tehnica vocala si de respiratie. In urma operatiei suferite la gat anul trecut am decis ca este momentul sa ma interesez de cursuri de canto si de cineva care sa ma ajute sa cant corect si de la care sa invat cat mai multe tehnici care sa ma ajute sa revin si eventual sa depasesc performantele de dinainte de interventie mai ales ca lucrez in continuare la dezvoltarea tehnicilor de distors vocal, care realizate gresit pot afecta serios sanatatea corzilor.

Am pasit timida in sala de repetitii, ne mai participand la cursuri de canto, si purtand teama de a nu reusi sa ma dovedesc demna de aceasta forma de exprimare artistica, dar am fost primita cu zambete si caldura si mai ales multa incurajare pentru ceea ce este si poate fi vocea mea si energia pe care o pot transmite.

Am intalnit nu doar doi pedagogi extraordinari si talentati dar si doua prietene bune dispuse sa isi impartaseasca experienta si trairile cu cei cu care lucreaza.

M-au ajutat sa imi corectez tehnica de respiratie si mi-au aratat ca pot duce si transmite mai mult cu vocea mea decat am crezut. Dar mai important m-au invatat sa fiu eu insumi pe scena.

Daca te intereseaza aceasta forma complexa si unica de comunicare artistica fie profesionist fie pt dezvoltarea unui hobby important pentru sufletul tau, le recomand cu entuziasm si caldura pe Manuela si Mira, doua fete frumoase, talentate si puternice care pot si isi doresc sa dea mai departe cunostintele despre  cum poti fii un vocal complet, de la tehnica de cantat la modul in care iti pui amprenta personala asupra armoniilor redate.

Laura Brat- vocalist in trupa The Eyes Have It”

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s