Thea Marconi

thea1

“Am intalnit-o pe Mira in toamna anului 2014. Aveam pe atunci 9 ani si luam lectii de canto clasic. Parintii mei au simtit ca lipseste ceva si au inceput sa caute metode si o scoala unde sa-mi pot dezvolta vocea intr-un mod sanatos. Asa au gasit FeelDareSing si ne-am intalnit cu Mira. Mi-a placut de ea din primul moment.

Am lucrat multe piese impreuna de atunci. La inceput a fost mai greu sa-mi schimb emisia vocala, dar apoi a devenit tot mai simplu, iar posibilitatile mele s-au dezvoltat mult. Am studiat multe piese impreuna si simt ca am crescut mult din punct de vedere muzical. Am mai multa incredere si un control mai bun asupra vocii.  Nu va spun despre concursuri si premii castigate, nu va spun ca am impartit scena cu artisti mari. Va spun doar ca merita sa o ascultati pe Mira.

Cu drag,

Thea”

In filmuletul de mai sus THEA canta piesa SPARK de la Amy McDonald, asa cum o canta acum un an, inainte de a se antrena cu FeelDareSing si acum, dupa un an, stapanind tehnica vocala pe care o predam. Este un BEFORE and AFTER foarte reprezentativ.

De aproape un an de zile, de cand lucram impreuna, Thea a facut progrese enorme, a castigat numeroase premii la concursuri si festivaluri, dar cel mai important este ca a dobandit incredere si foarte multe posibilitati vocale pentru a-si crea propria identitate vocala.

Thea a studiat foarte mult pentru a se dezvata de tehnica clasica iar noi suntem mandre sa o avem ca si cea mai tanara VOCALISTA FEEL DARE SING!

We love Thea!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s